fredag den 8. august 2014

Introduktion

Highlights & Hidden Secrets - Ældresagen Bornholm; 2. - 8. sep. 2014
Velkommen til vores fotoblog over vores rejse til det smukke Irland, hvor vi håber, at I vil nyde fotos fra rejsen.
Det er en rundrejse i Irland, hvor vi starter i det østlige Irland med steder, der genlyder af historie og spændende fortællinger gennem tusindvis af år. Vi skal bl.a. besøge Irlands mest bemærkelsesværdige attraktion Brú na Bóinne og opleve Dublins livlige gader og seværdigheder.  
Herefter går rejsen tværs over Irland til det vildsomme og utroligt smukke vestlige Irland. Vi tager jer med ud i helt uberørt natur ved det blå Atlanterhav for at opleve den smukke natur samt opleve seværdigheder, steder og historier, som kun kendes af de lokale. Her kan vi komme tæt på den meget gæstfrie lokalbefolkning, som byder på god mad, musik og craic.
Rejsen er en overflødighed af enestående oplevelser for dem, der har lyst til nye og helt ukendte sider af Irland.
Guider er Irlands-eksperterne Claus & Helle Hebor, der har besøgt den grønne ø mere end 100 gange. Claus er uddannet historiker og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Han har skrevet talrige artikler og holder løbende foredrag om Irland, så deltagerne vil få et særdeles indgående kendskab til Irland på rejsen.
Hvis I har fået lyst til at vide mere om Irland, så check www.hebor.dk, hvor I kan finde mange af
mine artikler, videos samt fotos fra den grønne ø. Jeg kommer også gerne ud for at holde foredrag, whiskey-smagning eller henter de dygtige irske musikere til Danmark for en koncert. Jeg kan kontaktes på claus@hebor.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar